Найпопулярнішими вважаються прямокутні моделі середнього розміру.
Оптимальний варіант – це пластикова дошка. Такій приналежності довіряють і шеф-кухаря на професійних кухнях. Однак товар має бути виготовлений із якісного пластику, а не дешевий прототип. Міцна продукція не піддаватиметься впливу ножа та гарячої води, відповідно виріб прослужить значно довше.
Як вибрати дошку для кухні зрозуміло, але як за ними краще доглядати, щоб зберегти цілісність. Добре, коли є цілі набори продукції і можна змінювати їх, але все ж таки хочеться продовжити їм життя і не створювати розсадник бактерій у тріщинах і надрізах.
Пластикові, фанерні та скляні моделі потрібно мити під гарячим напором води з милом, витирати на сухо та висушувати.
Характеристики:
- Тип: обробна дошка
- Матеріал: пластик
- Розмір: 37*23 см
Основні | |
---|---|
Виробник | Benson |
Кількість в наборі | 1 шт. |
Матеріал | Пластик |
Ручка | Є |
Колір | Жовтий |
Додаткові характеристики | |
Бортик по периметру робочої поверхні | Так |
Вбудована заточка для ножів | Ні |
Кришка | немає |
Користувацькі характеристики | |
Форма | Прямокутник |
- Ціна: 371 ₴